Curva Sud: «Hold dere unna San Siro og ikke kjøp klubbrekvisitter, vi vil ha klarhet fra Milansud

Curva Sud har frigitt en offisiell uttalelse der de forklarer at tålmodigheten endelig har tatt slutt, og hvor de oppfordrer Milan-supportere til å holde seg unna San Siro under kveldens kamp mot Cagliari.

Målet for årets sesong var som alle vet å starte fra scratch og bygge opp et vinnerlag, men samtidig kjempe om en topp tre-plassering i Serie A. Etter å ha tatt av Galliani-brillene, og med kun 12 kamper igjen å spille kan alle se at Champions League er langt utenfor rekkevidde. Selv 6. plass er 10 poeng unna, og med tanke på at Milan ikke akkurat spiller festfotball kan også Europa League se ut til å bli et nummer for stort.

Milans supportere over hele verden har i flere år klødd etter drastiske endringer som vil resultere i et Milan som igjen kan kjempe i toppen av Europa. Mange har kanskje spurt seg hvorfor ikke Curva Sud (Milans ultras) har gjort mer. Vel, i dag er dagen.

Den offisielle uttalelsen ble sluppet i går og lyder som følger:

«Det dere nå skal få lese er noe utenfor vår eksistens og tilhørende Curva Sud Ultras. Det dere nå skal få lese er menneskets følelse, Rossoneri som nå, mer enn noen gang ønsker å bli hørt.»

«Teksten er ikke kun ment for de som sitter i secundo blu, men til alle dere som har et hjerte som banker for Milan. Fra de som står på barrikadene og starter allsang, til de som sitter på bakerste rad, til de som elsker å se kamper fra tribunen, til de som følger Milan med lidenskap i hver eneste kamp, eller kun av og til.»

«Vi har vært en del av denne absurde situasjonen i alt for lang tid. Vi kan ikke lenger dvele ved overgangsmarkeder – et emne vi har snakket for mye om i det siste – og vi er ikke interessert i å snakke om de tekniske valgene. Her snakker vi om følelser og lidenskap, dette kommer fra mennesker som har levd med Milan som prioritet. Hvor mange ganger har vi ofret oss for Milan? Hvor mange ganger har vi spinket og spart for å kjøpe den nye drakten, for å dra på stadion, for å fornye sesongkortet?»

«Det er en ting som har manglet, noe vi Milan-supportere, som elsker disse fargene vil ha: KLARHET! Vi har en rekke spørsmål vi har lyst til å stille president Berlusconi på dette tidspunkt: Hvorfor har du, i mange år gjort oss blinde og lovet en snarlig retur til fortidens storhet, men i stedet startet en rekke prosjekter du har forlatt etter kun noen måneder?»

«Vi skulle, for å slippe og bli lurt for ørtende gang likt å vite hvor mye troverdighet det er i ryktene om at du vil selge deler eller alle aksjene i klubben. Hvis intensjonen er å kun selge en del og klubben forblir i denne fastlåste situasjonen, er det bedre hvis du selger alt og lar noen andre ta kontroll over situasjonen.»

«Hvor lyst har du egentlig til å føre oss tilbake til verdenstoppen? Og hvis du ikke føler for å gjøre det, hvorfor fortsette denne pinen som sakte men sikkert drar oss mot bunnen? Vi er fortsatt takknemlige for alt du har gjort de siste 29 årene, men nå er vi helt på bunn og vi føler ikke for å starte å grave.»

«Er du sikker på at du fortsatt elsker klubben som i dine første dager?»

«Vi glemmer aldri det du har gjort for oss, løftet oss opp til verdenseliten på kun noen få år. Uheldigvis har vi levd i en tilstand av treghet alt for lenge, som har gjort at vi har følt oss forlatt og overlevert til vår skjebne. Vi har levd i troen og ventet, men nå er tiden inne for å ta saken i egne hender og fra i morgen av vil vi starte en rekke initiativ for å få klarhet og for å få dem (ledelsen) til å skjønne at situasjonen ikke er bra.»

«Vi inviterer ALLE til å holde seg unna stadion under Milan-Cagliari, men det stopper ikke der, vi ber dere unngå å kjøpe offisielle klubbrekvisitter. Unngå Casa Milan og alt annet som har med Milan og gjøre denne dagen.»

«De må få følelsen av å være helt alene, som de har gjort med oss mange, mange ganger de siste årene. Vi ber de som allerede har kjøpt billetter og booket reise om hvis mulig, å holde seg utenfor stadion. Hvis dette ikke lar seg gjøre (noe vi vil forstå, ettersom vi alltid har vært de første som har reist for å se vår store kjærlighet), ber vi dere i det minste og ikke vise bannere, og hold dere unna jubel.»

«I dag, mer enn noen gang må Rossoneri vise samhold og sørge for at talsmennene som står bak denne situasjonen forstår sitt ansvar. Mer enn noe annet er det på tide å kutte all snakk i barer og på internett, og demonstrere mot det som virkelig holder oss i denne fastlåste situasjonen.»

«Dette er en siste appell fra Curvaen, Milan Club og alle Rossoneri der ute til presidenten, den ene personen som kan skape klarhet og løse denne situasjonen. Hvis ikke er vi klar over at den eneste utveien er sterk motstand.»

«Initiativene vil ikke stoppe her, og vi vil varsle dere fra tid til annen gjennom vår hjemmeside, www.curvasudmilano.it

«Ingen overgivelse. Rossoneris hjerte banker fortsatt. Vår kamp har begynt!! #SaveACMilan«

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle