top of page

Cupkamper på nyåret


Etter gårsdagens kamper i Coppa Italia ble det klart hvem Milan møter i neste runde.

Som vanlig kommer ikke de høyest rangerte klubbene inn i cup-spillet før i åttendedelsfinalen, og etter trekningen tidligere i høst ble det klart at Milan hadde en tøff oppgave foran seg dersom det skal bli en ny finale slik det ble i 2016 og i 2018.

I går beseiret Sampdoria SPAL 2-1 og Genova-klubben blir dermed Milans motstander i neste runde. Kampen spilles den 12. januar, men det er ikke kjent hvem som får hjemmebane. Den trekningen er førstkommende mandag.

Dersom Milan beseirer Sampdoria venter vinneren av Atalanta og Chievo/Cagliari i kvartfinalen, mens Lazio eller Fiorentina med stor sannsynlighet venter i semifinalen. De to møter vinneren av henholdsvis Torino/Sudtirol og Pisa/Novara i sine åttendedelsfinaler.

Det er foreløpig ingen som har rettighetene til å sende Coppa Italia i Norge.

Datoene for cupspillet gjør at Milans seriekamp borte mot Genoa, som var berammet til 20. januar, blir flyttet. Det er ikke kjent når denne kampen spilles.

Supercoppa Italia, som skal spilles på King Abdullah Sports City i Saudi-Arabia, går av stabelen 16. januar. Milan har dermed minimalt med tid for restitusjon, forberedelser og akklimatisering etter en lang reise. Stadionet ligger nesten 5.800 kilometer fra Milano. Juventus, som vil stå på motsatt side av banen, skal spille sin cupkamp samtidig som Milan og klubbene stiller dermed likt med hensyn til tiden mellom kampene. Finalen i Supercoppa Italia sendes på Europsport.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page