top of page

Conti: «Føler meg ikke klar enda»


Andrea Conti føler seg ikke helt klart selv om han er friskmeldt og tilgjengelig for Milan.

Høyrebacken, som har vært ute med skade siden slutten av september, satt på benken da Milan slo Chievo forrige helg. Dette var første gang han var i troppen på 6 måneder. Når han er tilbake for fullt vil nok 24-åringen være høyaktuell for en plass i Luigi Di Biagio sin landslagstropp, men nå er fokuset på å bli kampklar for Milan.»

«Jeg føler meg endelig god, men jeg er ikke 100% enda,» fortalte Conti til Milan TV.

«Jeg kan nok spille kamp nå, men jeg er ikke klar for å spille fra start enda. Det var viktig for meg å komme tilbake til garderoben og hjemmebanen vår. Det var mye følelser i sving og det føltes nesten som debuten.»

Andrea Conti ble hentet inn av Vincenzo Montella og har vært skadet i hele perioden som laget har vært ledet av Gennaro Gattuso.

«Laget har endret seg mye, både innstillingen til kamp og vår karakter. Det er et totalt ulikt Milan, og for å være ærlig, et bedre Milan.»

«Gattuso har vist seg å være godt forberedt og all hans erfaring som spiller har vært uvurderlig. Nå håper jeg å være en ekstra pil i hans arsenal gjennom de siste ukene av sesongen. Jeg tror på våre muligheter til å nå Champions League til tross for den store avstanden som var for noen måneder siden. Slik situasjonen nå kjemper vi en hard kamp mot Lazio og Inter om topp 4

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page