top of page

Calhanoglu nærmer seg Milan


Den tyrkiske teknikeren lander på Malpensa i dag. 

Det melder både Sky Sports Italia og den anerkjente sportsjournalisten Gianluca Di Marzio, og da pleier det ofte å stemme. Ryktene har pågått i lang tid, og nå kan det se ut som at partene er enige om avtalen som gjør 23-åringen til Milans sjette signering denne sommeren.

Bayer Leverkusen har godtatt et bud på € 24 millioner ( € 4 millioner er prestasjonsbaserte bonuser).  Hakan Calhanoglu er enig med Milan om en kontrakt som strekker seg over 4 år og lønnen skal i følge rapportene ligge på rundt €2.5 millioner per sesong.

Hakan Calhanoglu er en særdeles kreativ spiller som kan bekle en dyp rolle sentralt på midten, ute på kant eller som trequartista bak angriperen. Tyrkeren er spesielt kjent for sin eminente høyrefot og er den spilleren med flest scoringer på direkte frispark i de største europeiske ligaene fra sesongstart 2013 til januar 2017. Det siste halvåret har ikke playmakeren spilt en eneste kamp for Leverkusen på grunn av en dom i forbindelse med en overgang i 2011.

Calhanoglu mottok € 100.000 for å skrive under for tyrkiske Trabzonspor, men valgte likevel å bli værende i Karlsruhe. Han fra seg seg lønnen i Leverkusen i perioden han var suspendert, fordi han selv mente at hans nåværende klubb ikke skulle straffes for hans tidligere synder.

Han har spilt i tysk fotball hele karrieren og står med 56 mål på 208 offisielle kamper for Karlsruhe (11-13), Hamburg (13-14) og Leverkusen (14-17). Calhanoglu har representert alle aldersbestemte landslag for Tyrkia og siden 2013 har han spilt 2 A-landskamper.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page