top of page

Calhanoglu: «Champions League før Scudettoen»


Milans nye tyrker har slagplanen klar. 

Hakan Calhanoglu er en av ti spillere som så langt er hentet inn til A-laget foran den kommende sesongen, og det stilles større krav til klubben enn på lenge. Mange har hevdet at Milan allerede denne sesongen bør utfordre Juventus i kampen om tronen i Italia.

«For meg er alt nytt, men det var mange gode spillere i troppen før jeg kom. I tillegg er det hentet inn mange unge og dyktige spillere,» sa Calhanoglu til Milan TV.

«Det er en veldig god miks her og spillerne er gode, så vi må forsøke å vinne noe allerede i år.»

«Jeg tror vår hovedutfordring skal være å returnere til Champions League. Vi ønsker det og har et godt lag som skal kjempe på alle fronter.»

«Jeg tror dog ikke vi skal tenke for mye på Scudettoen. På dette tidspunktet er det viktig å være rolig.»

Det ser ut til at bortimot hele startelleveren blir byttet ut fra forrige sesong.

«Vi trenger litt tid og alle de nye spillerne trenger tid til å vokse sammen, både i kamp og i garderoben. Når det skjer er jeg sikker på at alt vil klaffe bedre.»

Tyrkeren er klar på at Milan må bli sammensveiset.

«Det er helt vesentlig at vi klarer å bli en gruppe. Alle lagkameratene må være venner. Det er veldig viktig siden vi både taper og vinner sammen, og det kommer til å være både oppturer og nedturer.»

«Her er alle spillerne viktige og vi må fokusere på kampene som alle er viktige. Vi er nødt til å ta mange poeng og få resultater.»

Milan skal i dag møte Dortmund på Asia-touren kl. 13.20 norsk tid.

«Det er en strålende klubb og et viktig lag med mange gode spillere. Jeg kjenner dem godt siden jeg har mange venner som spiller der, blant annet noen kompiser fra det tyrkiske landslaget.»

«Det kommer til å bli en flott treningskamp mellom to gode lag som begge kommer til å kjempe og spille fin fotball. Vi håper på en fin kamp.»

Milan trakk CSU Craiova i Europa League-kvalifiseringen.

«jeg kjenner ikke til motstanderen vår. Når du ikke vet hva du møter må du spille mot dem først for å forstå hva du har med å gjøre.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page