top of page

Caldara ute i flere måneder


Mattia Caldara spiller neppe mer for Milan i 2018.

Det ble bekreftet at manager Gennaro Gattuso i går. 24-åringen kom til Milan i sommer, men klubben ønsket å bruke litt tid på å forberede Caldara på å spille i en forsvarsfirer. Gjennom sin tid i Atalanta har han stort sett spilt i en trebackslinje, og derfor ar Mateo Musacchio blitt foretrukket som Alessio Romagnoli sin makker i midtforsvaret.

Så langt har det blitt med en kamp for Milan (borte mot Dudelange). Nå kan det gå lang tid før han igjen får ikle seg den rødsorte drakten.

«Vi kommer til å mangle Caldara i et par måneder. Han har et problem med leddbåndene. Det er en forbannet sesong for ham og selvfølgelig veldig skuffende for gutten,» fortalte Gattuso til Sky Sport Italia etter seieren mot Sampdoria.

Midtstopperen var nylig kommet tilbake i full trening etter en muskelskade da han skadet kneet på trening.  I følge calciomercato.com kan det være snakk om en avrevet muskel i leggen, noe som vil holde ham på sidelinjen i minst tre måneder. Nettstedet spekulerer også i om Milan vil hente inn en ny midtstopper i januar dersom det ikke er bedring i sikte når vi går inn i 2019.

Det er andre år på rad at Milan får skadeproblemer med en spiller fra Atalanta. I fjor ble som kjent Andrea Conti skadet like etter at han sluttet seg til klubben. Høyrebacken nærmer seg for øvrig sitt comeback, over et år etter at han pådro seg den opprinnelige skaden.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page