top of page

Caldara: «Klar for å bevise min verdi»


Mattia Caldara har sagt sine første ord som Milan-spiller.

24-åringen kommer fra Juventus, som han ikke har spilt et eneste minutt for siden de kjøpte ham fra Atalanta i januar 2017. Han ble umiddelbart sendt tilbake dit på lån frem til i sommer, og kommer nå til Milan i et rent bytte med Leonardo Bonucci.

«Jeg vil takke Leonardo og klubben for å ha tro på meg. Jeg kan ikke vente på å bevise min verdi. Juventus var den første klubben som hadde troen på meg, og for det må jeg være takknemlig.»

«Dette er en ny syklus og med den følger det med ansvar. Mitt eneste fokus er å gjøre det godt med Milan.»

Caldara var tiltenkt en rolle hos Juventus denne sesongen, men forsvant før han fikk vist seg frem.

«De hadde tro på meg, men det ble vanskelig å si nei til Milan. Klubbens historie ledet meg inn i refleksjon og jeg innså at det de kunne tilby var best for meg. Jeg er glad avtalen kom i havn.»

«Arven i denne klubben veldig tungt, men jeg skal gjøre mitt ytterste. Jeg kom på grunn av dens historie og spillere som Maldini, Nesta og Thiago Silva.»

Caldara gleder seg til å løpe ut på sin nye hjemmebane.

«San Siro er det stadionet som får frem mest emosjonelle følelser i Italia og alle barn drømmer om å spille her.»

«Det er mye entusiasme blant fansen og jeg er veldig glad for å være her. Jeg vokste mye mentalt gjennom de to sesongene på A-laget til Atalanta, og jeg fikk også muligheten til å spille i Europa.» 

Stopperen benyttet samtidig muligheten til å takke moderklubben sin.

«Jeg må takke Atalanta som virkelig lot meg vokse opp. Jeg spilte også der med Conti og Kessié, som ikke kunne vente med å få meg hit.»

«De fortalte meg at det var endring og positivitet i lufta. Jeg er virkelig glad for dette. Jeg gleder meg også til å spille sammen med Romagnoli igjen, som jeg kjenner godt fra U21-landslaget. Han er veldig god.»

24-åringen er klar over at han har en stor jobb foran seg med sine nye lagkamerater.

«Vi må bevise hvem vi er ute på gresset. Vi kan alltid snakke utenfor banen, men du må bevise det. Alt avhenger av oss.»

Caldara gleder seg til å vise seg frem for sin nye manager.

«Jeg har allerede snakket med Gattuso over telefon og han fortalte meg at vi hadde mye å jobbe med, men det er derfor jeg er her. Jeg vil involvere meg og vise at jeg har mye å tilby Milan.»

«Manageren ønsker at laget er en ressurs og har ett ønske om å vinne. Jeg kan ikke vente til de er tilbake fra USA.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page