top of page

Byrivalene i stadionmøter


Representanter fra Milan og Inter møttes i går kveld for å diskutere hvilke grep som skal tas for å modernisere den felles hjemmearenaen San Siro. 

Milan hadde i utgangspunktet håpet å kunne bygge sin egen topp moderne stadion i Portello-området, men disse planen gikk i vasken tidligere å år og klubbene vil ha det tradisjonsrike stadionet som sin hjemmebane i overskuelig fremtid.

San Siro må gjennom en rekke oppgraderinger og klubbene ble i forrige måned enige om å samarbeide for å utbedre arenaen, og disse samtalene startet i går kveld.

Tuttosport skriver at klubbene vil forsøke å rekonstruere deler av San Siro for at den skal fremstå som en mer moderne stadion.

Avisen melder at det første møtet mellom partene fant sted i går kveld, og Barbara Berlusconi var en av klubbens representanter under diskusjonene. Fra den blå leiren var blant andre direktørene Michael Bolingbroke og Michael Williamson tilstede.

Møtet skal ha vært i rundt tre timer og vil bli gjentatt ukentlig i fremtiden.

Under møtet skal Michael Williamson ha delt sine erfaringer fra byggingen av arenaen til den amerikanske klubben DC United, og flere byråkratiske utfordringer og potensielle problemer med lokale styringsmakter skal ha vært et tema under møtet.

Milans representanter delte sine erfaringer fra skisseringen av den nye arenaen, og selv om det ikke blir noen ny stadion på klubben i denne omgangen kan må hvertfall bruke erfaringen man har ervervet seg til å oppgradere San Siro.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page