top of page

Britisk bud på Bonucci


Leonardo Bonucci kan forsvinne etter kun en sesong i Milan.

På denne dato i 2017 overrasket Milan en hel fotballverden ved å hente Leonardo Bonucci for € 42 millioner. Italieneren, som hadde ledet Juventus til seks strake Scudettoer og ble ansett som en av de ypperste midtbackene i verden, ble umiddelbart gitt sitt favorittnummer (19) og kapteinsbindet.

Etter en litt trøblete start fikk Bonucci etter hvert et meget godt samarbeid med landsmannen Romagnoli, men etter at Milan endte på en skuffende sjetteplass og antageligvis blir kastet ut fra Europa League for brudd på FFP-reglementet, kan 31-åringen være på vei bort fra klubben.

I følge La Repubblica ønsker nemlig Jose Mourinho å forsterke sin forsvarsrekke med den rutinerte italieneren, og et bud verdt € 32 millioner skal allerede ha blitt levert.

Gazzetta dello Sport mener å vite at Milan ikke ønsker å selge sin kaptein, men dersom Bonucci selv ber om å bli solgt vil ikke klubben stå i veien. De vil i så fall spare en del lønnsutgifter. Midtstopperen er klubbens best betalte spiller med en årslønn på rundt € 14 millioner.

Blant andre interessenter nevnes også Chelsea og PSG, som for øvrig signerte Bonucci sin landsmann og tidligere lagkamerat Gianluigi Buffon.

I følge Sky Sport Italia var Bonucci sin agent Alessandro Lucci på plass på Milanello i går, noe som har skutt fart i spekulasjonene vedrørende spillerens fremtid. Han representerer flere spillere, deriblant Milan Badelj som er tilgjengelig på free transfer etter at kontrakten med Fiorentina gikk ut 30. juni. Møtet handlet dermed ikke nødvendigvis om fremtiden til Leonardo Bonucci.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page