top of page

Bonucci: «Vi står bak Montella»


Milans kaptein gir manageren sin fulle støtte.

Leonardo Bonucci ble utvist etter en knapp halvtime i helgen og mister dermed de to kommende kampene mot Chievo og Juventus. Det kommer i en tid hvor Milan sliter enormt og har ikke vunnet på sine fire siste seriekamper, men midtstopperen mener at det ikke er noe poeng i å erstatte manageren. Flere medier mener at Vincenzo Montella er ferdig i klubben dersom det ikke blir seks poeng på de to neste kampene, og at Paulo Sousa (eks. Fiorentina) & Jorge Jesus (Sporting) er de heteste kandidatene til å overta setet på Milanello. Andre kandidater som har blitt nevnt er Antonio Conte (Chelsea) og arbeidsledige Carlo Ancelotti.

«Det er alltid manageren som blir angrepet,» sa Bonucci til Premium Sport.

«Vi står side om side med Montella og for å komme ut av dette må vi holde sammen. Det er mye jobb som gjenstår for å bygge et lag. Prosjektet er her, så er det opp til oss som er ute på matta å materialisere det.»

Det røde kortet mot Genoa kom etter en stygg albue i hodet til Aleandro Rosi, og etter at dommeren stoppet kampen og brukte VAR var han ikke i tvil. Kapteinen selv bedyrer sin uskyld.

«Jeg er lei meg for det som skjedde. Jeg ønsket ikke å skade Rosi, jeg forsøkte å komme meg unna markeringen og alle så hva som skjedde. Det var ikke en tilsiktet albue. Jeg beklagde meg ved kampslutt og er veldig lei meg for det som skjedde.»

Bonucci er ikke utelukkende positiv til VAR.

«Vi lever i en verden med teknologi og det aksepterer jeg, men et stillfoto av en situasjon kan skape misforståelser.»

Kapteinen mister både onsdagens oppgjør mot Chievo og storkampen mot hans tidligere arbeidsgiver Juventus til helgen.

«Jeg er skuffet over å miste kampen mot Juventus, men det var slik skjebnen ville at det skulle være. Jeg skal bruke disse to kampene til å jobbe hardt å komme tilbake på banen i min beste form.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page