top of page

Bonucci ber om å dra


Leonardo Bonucci ønsker seg nye utfordringer.

Milan sjokkerte en hel fotballverden da de hentet Leonardo Bonucci fra Juventus for € 42 millioner i fjor sommer. Midtstopperen ble umiddelbart gitt kapteinsbindet og etter en litt trang start hevet han spillet sitt og utgjorde et solid stopperpar med landsmannen Alessio Romagnoli, men nå kan samarbeidet avsluttes allerede etter en sesong.

Det er nemlig stor interesse rundt 31-åringen, og selv om han er ønsket med videre hevder Gazzetta dello Sport at Milan ikke vil stå i veien for en overgang dersom han ønsker seg bort. Det skal være interesse fra Manchester United, Manchester City, Chelsea og PSG. Etter en skuffende sjetteplass i Serie A, utestengelse fra Europa og mye rot på eiersiden skal Bonucci vurdere sin egen fremtid, og usikkerheten i Milan skal i følge SpazioMilan ha ført til at agenten Alessandro Lucci har bedt om en overgang for sin klient.

Han vil kun bli værende dersom det er et seriøst og ambisiøst prosjekt, men per dags dato heller Bonucci mot et eventyr i engelske Premier League. Interessen fra Manchester United er viden kjent, og et bud på € 32 millioner skal også ha blitt fakset til Milanello. Nyansatte Maurizio Sarri i Chelsea skal også ønske landsmannen velkommen med åpne armer. Pep Guardiola i den lyseblå delen av Manchester har også ved gjentatte ganger uttalt at Leonardo Bonucci er en av sine favorittspillere. I tillegg skal ikke franske PSG være fremmede for å legge inn et bud, slik at de kan presentere to italienske legender foran den kommende sesongen. Tidligere i sommer signerte de  Gianluigi Buffon gratis fra Juventus, og TransferMarketWeb går så langt som å si at franskmennene allerede er enige med Lucci om en avtale og at forhandlinger mellom klubbene pågår.

Det har vært utenlandsk interesse for Bonucci tidligere, men da han skulle flytte på seg for et år siden prioriterte familien å bli værende i hjemlandet på grunn av helsesituasjonen til en av deres sønner. Han er nå frisk og tiden kan være moden for å flytte utenlands for Leonardo Bonucci, som er Milans best betalte spiller med en lønn på rundt € 14 millioner per sesong frem til 2022.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page