top of page

Bonaventura ønsket i England


Giacomo Bonaventura har hatt en god sesong for Milan så langt, og flere klubber fra engelske Premier League skal få fått opp øynene for vingen.

Italieneren, som kom til klubben foran fjorårssesongen, har notert seg for 6 scoringer og 7 assists i Serie A i tillegg til å være den viktigste offensive drivkraften i Mihajlovic´ mannskap.

Dette har gjort at både Liverpool, Chelsea og Manchester City skal få fått opp øynene for den tidligere Atalanta-spilleren.

Italias landslagssjef Antonio Conte er favoritt til å ta over den ledige managerjobben i Chelsea ved sesongslutt og flere medier tror han er interessert i å ta med seg landsmannen for å styrke midtbaneleddet i London-klubben.

Han har tidligere snakket om sin interesse for å spille for de blå fra London, men det var tilbake i 2012 da Jack fortsatt spilte for Atalanta. Er Premier League-spill for Chelsea en gammel drøm for Milans venstrekant?

Giacomo Bonaventura og hans agent Mino Raiola er for tiden i forhandlinger med Milan om en forlengelse av kontrakten som innebærer en lønnsøkning fra €1 million p.a til rundt €2.5 millioner p.a.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page