top of page

Boban: Brocchi skulle aldri vært ansatt


Zvonomir Boban er siste mann ut av tidligere Milan-helter som kritiserer dagens utgave av den tidligere storklubben. 

Det var i forbindelse med et intervju gjort i det italienske radioprogrammet Radio Anch´io lo sport etter kampen i går at kroaten kom med sine skyts.

«Jeg ser ingenting positivt i en uavgjortkamp hjemme mot Frosinone. De reagerte bra etter å ha kommet under, men jeg vet ikke om straffesparkene ble riktig tildelt,» sa Boban.

«Brocchis oppgave er meget tøff. Han erstattet en manager som ikke gjorde noe galt og som hadde funnet sitt lags identitet i et 4-4-2 system. Brocchi burde ikke engang akseptert jobben, men jeg kan forstå ham. Han er ikke skylden i problemene, og han kunne nok ikke skjønne at situasjonen er for stor hans skuldre.»

Boban er ikke i tvil om at ting må skje på eiersiden.

«Berlusconi-æraen er over. Han har vært en strålende president og lærte alle hvordan man skulle drive en moderne fotballklubb, men nå er situasjonen snudd på hodet. Hele klubben er et rot og han burde endret ting for lenge siden for å beskytte klubbens identitet og historie.»

Heller ikke Galliani slapp unna kritikk fra Boban.

 «Adriano Galliani har vært en strålende direktør, men han har gjort de samme feilene som Berlusconi. Han burde beskyttet jobben sin uten økonomisk støtte fra Berlusconi og hjelp fra Ariedo Braida.»

Milans #10 fra 90-tallet ønsker å se en ettertraktet mann i managerstolen foran neste sesong.

«Jeg ville hentet Diego Simeone fra Atletico Madrid, selv om han er litt samme type som Sinisa Mihajlovic. Hans filosofi handler om organisering og aggressivitet.»

På lik linje med Costacurta ønsker Boban å se Maldini ha en rolle i Milan.

«Det å ikke se Paolo Maldini med en viktig rolle i klubben er mer enn absurd. Men det er noe klubben bør angre på mer enn det plager meg.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page