top of page

Berlusconi: «Tre kinesiske investorgrupper.»


Milans eier Silvio Berlusconi har avslørt at det er tre kinesiske investorgrupper som er interesserte i å kjøpe klubben.

Det var i et intervju med Primocanale at presidenten annonserte nye interesserte parter samt å forsikre skeptiske Milan-supportere.

Tuttosport spekulerer i at Berlusconi ser på Bee Taechaubol som en kinesisk investor fordi han er støttet av en av de største bankene i Beijing. Den andre kjente interessen fra Kina som angivelig også skal ha kommet med et bud er en gruppe investorer ledet av businessmannen Zong Quinghou. Den tredje interesserte parten er fortsatt ukjent.

«I Kina er det titusener av Milan-supportere. Det er ikke tilfeldig at tre grupper fra Kina har kommet inn og at to av dem har annonsert seg.»

«Det er viktig å se etter noen som er villige til å investere slik at vi kan sikte etter verdensklasse-spillere igjen.»

«Til de interesserte partene spør jeg om de er ute etter å gagne seg selv på grunn av Milans popularitet eller om de virkelig har intensjoner om å gjøre Milan til verdens beste klubb.»

«Til fansen har jeg følgende å si: Jeg går frem med klokskap og visdom, og jeg vil bare selge Milan når jeg er sikker på at klubben er i trygge hender.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page