top of page

Berlusconi: «Milan må spille i Europa»


Barbara Berlusconi advarer mot at Milan ikke har råd til å havne utenfor Champions League nok et år og snakker om utbedringer på San Siro. Her kan du lese mer om hennes stadionplaner.

Datteren til president Silvio Berlusconi er administrerende direktør i klubben og jobber tett med Adriano Galliani. Hun ledet prosessen rundt den planlagte stadionen Milan ønsket å bygge, men den aktiviteten ble som kjent skrinlagt grunnet manglende enighet med eierne av den aktuelle tomten.

«Det var en stor skuffelse for klubben og meg personlig siden jeg hadde jobbet med det prosjektet i to år og det kunne representert et positivt skifte for Milan», fortalte hun til Milan News.

«Det var en drøm og det er mulig at jeg presset for hardt med mine egne ideer. Av forskjellige årsaker endret vi strategien. Nå er vi på vårt gamle men elskede San Siro, en historisk bygning for byen Milano.»

«Vi kan forbedre strukturen her, men det vil kreve store investeringer. Det er vanskeligere å restrukturere et eksisterende bygg enn det er å bygge en helt ny konstruksjon.»

Klubben har slitt stort med å fylle San Siro de siste årene og er langt unna snittet på 63.000 i sesongen 2004/05.

«For øyeblikket har vi et tilskuersnitt på 31.000 per kamp og vi håper å få det opp til rundt 40.000 i løpet av de neste fire årene, men vi må jobbe på en spesifikk måte for å oppnå det.»

«Det er mye jobb som må gjøres i samarbeid med lokale myndigheter for å gjøre atmosfæren mer komfortabel for egne fans og tilreisende supportere.»

Fredag ettermiddag var Barbara og faren Silvio på Milanello for å hilse på spillerne og manager Sinisa Mihajlovic.

«Vi er her for å støtte laget. Vi har ikke råd til å havne utenfor Champions League eller Europa League i neste sesong.»

«Når det gjelder sammensetningen av laget ber jeg om tid og tålmodighet. Jeg forblir selvsikker fordi det er en veldig god atmosfære i troppen. Jeg kan se at spillerne er dedikerte, motiverte og de jobber veldig hardt sammen.»

«Når det er sagt er det selvfølgelig vondt hver gang vi taper en fotballkamp, men vi har troen på dette prosjektet.»

0 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page