top of page

Berlusconi: ”Menez forandrer planene våre”


Milans president Silvio Berlusconi diskuterte Mario Balotelli, Kevin-Prince Boateng, Andrea Bertolacci og Jeremy Menez i med pressen fredag ettermiddag. Les hva den innflytelsesrike eieren hadde å si.

Silvio var på besøk på Milanello for å overvære Milans trening, og svarte på spørsmål fra pressen etter oppholdet. Da slo han fast at skader var årsaken til de taktiske utfordringene.

”Menez sitt ryggproblem er en skam. Vi trodde han skulle spille bak Balotelli og Bacca, som en kreativ kraft i angrepet vårt.”

”De skulle spille tett sammen, gjerne med 6-7 meters mellomrom, og Mario skulle ikke vandre ut bredt slik han har pleid å gjøre tidligere. Vi stolte på at Menez skulle være vår trequartista.”

”Vi skulle ha en intensitet i angrepsspillet som varte kampen gjennom. Milan må gå til hver eneste kamp med selvtillit, for vår intensjon har alltid vært å eie kampen og ta initiativet. Vi går alltid utpå for å vinne.”

Berlusconi snakket også om spillerne som ble hentet i sommer, og muligheten for å hente Boateng, som er på prøvespill, permanent i januar.

”Boateng kan skyte fra hvilken som helst posisjon, og er strukturert nok til å bli en strålende angriper. Kneet ser bra ut nå, men det avhenger også av hvordan hele kroppen responderer. Jeg har alltid likt ham.”

Milan brukte over €20 millioner på Andrea Bertolacci, som så langt ikke har hatt den innflytelsen man kunne vente av en spiller i den prisklassen.

”Genoa fortalte meg at han pleide å slite i starten av sesongen, men at han våknet i oktober. Oktober er over nå, så….”

Berlusconi ble spurt om det kommende salget på 48% av klubben til Mr. Bee Taechaubol.

”Champions League er utrolig viktig, vi kan ikke misse igjen. Det kommersielle prosjektet ri østen, og Kina spesielt, kan bare bli gjennomført om Milan er en ledende klubb i Europa og verden. Jeg har lest noen forferdelige ting, blant annet personlige angrep mot meg, som sier at Bee´s investeringer bare er min kapital plassert i utlandet. Jeg gjentar, hvis noen kan bevise at jeg har midler i utlandet som jeg prøver i bringe tilbake til Italia, da gir jeg bort ti ganger den summen til veldedige formål.”

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page