top of page

Berlusconi: Hadde foretrukket italienere


President Silvio Berlusconi snakket om sesongen, managersituasjonen og salget av sitt elskede Milan.

«Som alle dere har jeg denne klubben i mitt hjerte og det smerter meg når ting ikke går bra,» fortalte Berlusconi i en Facebook-video.

«Det er mulig at det er verre for meg enn for dere, for i tillegg til kjærligheten har jeg investert € 1 milliard i klubben. Bare i fjor brukte jeg € 152 millioner.»

Presidenten slo fast at han ikke hadde noe annet valg enn å kvitte seg med Sinisa Mihajlovic.

«Og vi er alle enige om at vi aldri har sett ett svakere Milan enn det som har vært tilfelle denne sesongen. Jeg følte en endring var helt nødvendig for å styrke vårt håp inn mot finalen i Coppa Italia.»

«Fra mitt ståsted mener jeg at vi har sett en forbedring i fotballen vi spiller. Vi hadde allerede Cristian Brocchi i klubben, og han hadde gjort en god figur som Primavera-trener.»

«Jeg ba han om å vise mot, og han takket ja. Han er en mann du kan stole på og han kjenner Milan-filosofien ut og inn etter å ha vært her fra barndommen av.»

«Han har ikke hatt mye tid på seg til å jobbe med spillerne og systemet. I tillegg har vi vært uheldige i de siste kampene, spesielt mot Hellas Verona hvor de fikk et straffespark og et frispark de aldri skulle hatt.»

«Nå må vi la Brocchi jobbe i fred frem til 21 mai så vil vi ta en avgjørelse etter finalen.»

79-åringen er sikker på at Milan snart vil reise seg igjen.

«Jeg syns også at etter en 30 år lang feiring med champagne og kaviar burde vi kunne vist litt mer klasse enn å starte et hylekor, fordi denne vanskelige perioden vil snart være over.»

Avslutningsvis forklarte den tidligere statsministeren hvorfor et salg har vært vanskelig fra hans side.

«Til slutt har jeg noen ord til de som mener vi bør selge klubben: Jeg har forsøkt å selge Milan i over et år, men jeg vil overlate min store kjærlighet i de riktige hendene. De som kjøper min klubb må garantere for fremtiden. I utgangspunktet ville jeg overlatt klubben til andre italienere, men det viser seg å bli vanskelig.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page