top of page

Berlusconi: Dere må fortjene lønnen


President Silvio Berlusconi var ikke nådig mot spillerne og truet med å ikke utbetale lønn om ikke ting bedrer seg. 

Milan endte sesongen på 7. plass i Serie A, bak blant andre Sassuolo, og den eneste muligheten for at man skal kvalifisere seg til Europa er gjennom å slå Juventus i lørdagens finale i Coppa Italia.

«Vi kan ikke lenger fortsette å opptre pinlig,» sa President Silvio Berlusconi til spillerne etter en sponsorlunch tidligere i uken. Seansen ble filmet og sendt på Sky Sport Italia.

«Disse herrene er de som gir dere muligheten til å få brød på bordene deres. De har sagt til meg at om dere fortsetter på samme måte som dere har gjort, vil de ikke lenger være våre sponsorer.»

«Hvis det skjer skal jeg kreve pengene fra dere, eller sagt på en annen måte, dere kan glemme å få utbetalt lønn. Dere kan prøve å saksøke meg, er dere klar over hvor lang tid det tar å få en sak gjennom de sivile domstolene i Italia? Omtrent åtte år….»

Til informasjon hadde Milan ved sesongstart € 101 millioner i lønnsutgifter, men den posten er noe lavere etter at blant andre Nigel De Jong, Alessio Cerci og Antonio Nocerino forsvant i januar.

Laget har overnattet på Milanello natt til torsdag, og spillerne bør ikke bli overrasket om den mektige Presidenten kommer innom for en ny peptalk før spillerne reiser til Roma torsdag kveld.

Flere italienske medier har de siste dagene skrevet at Silvio Berlusconi selv ikke kommer til å overvære finalen på Stadio Olimpico, men dette er hverken bekreftet eller avkreftet av Presidenten selv.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page