top of page

Berlusconi åpner for forhandlinger


President Silvio Berlusconi skal angivelig ha gitt grønt lys til å starte forhandlingene med investorene fra Kina.

Som vi har skrevet tidligere skal Silvio Berlusconi ha hatt en frist ut dagen i dag på å fatte en avgjørelse på klubbens vegne, og i følge italienske medier har nå den mektige Presidenten besluttet å inngå forhandlinger med kineserne.

Etter at det tidligere har vært andre involverte som har forsinket prosessen er det denne gangen Berlusconi selv som har utsatt avgjørelsen, angivelig fordi han ville forsikre seg om at de potensielle eierne hadde de riktige ambisjonene for hans kjære Milan.

Nå har det i følge MilanNews.com nylig vært innkalt til et styremøte hvor administrerende direktør i Fininvest, Pasquale Cannatelli, signerte avtalen som tillot kineserne å innlede forhandlinger med Milan.

Det har vært snakket om et oppkjøp i flere måneder og saken har stadig tatt nye vendinger. Først virket det som Mr. Bee var så godt som klar til å kjøpe seg opp, men etter stadige forsinkelser kom det til slutt frem at den thailandske forretningsmannen ikke var i stand til å få på plass den nødvendige kapitalen.

På nyåret dukket det opp rykter om en gruppe amerikanere som var interesserte, men dette ebbet ut i ingenting og livet i Milan så ut til å gå videre med Silvio Berlusconi som enehersker.

For noen uker siden meldte en foreløpig ukjent kineser seg på i kampen og aksjeandelene i klubben, og dette er nå tatt et steg videre selv om et potensielt salg fortsatt kan være mange uker unna en realitet.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page