top of page

Belotti er førstevalget


Torino-spissens navn står øverst på ønskelisten til Milan.

Det melder blant andre journalisten Gianluca Di Marzio på sine hjemmesider. Milan har vært på utkikk etter en ny angriper av topp kvalitet i hele sommer, men så langt er ikke klubben kommet til enighet med noen.

Utfordringen til Milan er at Torino krever € 100 millioner for sin store stjerne. Alternativt kan de i følge Di Marzio akseptere et bud på € 80 millioner om Gabriel Paletta og M´baye Niang blir inkludert i avtalen.

Milan har tilbudt € 40 millioner pluss de to overnevnte spillerne, så partene er et stykke i fra hverandre. Nå melder Di Marzio at partene kan møtes på halvveien og at Torino kan komme til å akseptere et bud på € 60 millioner pluss Paletta og Niang på permanente overganger.

Hvis overgangen blir en realitet ser Andrea Belotti uansett ut til å bli rimeligere enn Alvaro Morata, som er verdsatt til € 90 millioner av Real Madrid. Den tredje spissen som har vært sterkt linket til Milan i sommer, Pierre-Emerick Aubameyang, ser ut til å bli værende i Dortmund etter at den tyske giganten har «stengt» sitt overgangsvindu og ikke vil slippe sin stjernespiss så sent på sommeren. Det uttalte klubbens sportsdirektør Michael Zorc etter kampen mellom Milan og Dortmund i går, en kamp tyskerne vant 3-1.

«Vi anser overgansvinduet som stengt for Pierre-Emerick Aubameyang. Jeg er glad for å ha ham på laget fordi han er en strålende spiller og en utrolig flott fyr.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page