top of page

Begynner tiden å renne ut for Mihajlovic?Italienske medier spekulerer nå i Sinisa Mihajlovics fremtid på San Siro. 

Italienske aviser hevder at Mihajlovic har ti dager på å redde jobben. Hjemmekampene mot henholdsvis Sassuolo og Chievo kan bli avgjørende for Mihajlovics skjebne i AC Milan.

Milan har fått en svak start på sesongen under sin nye sjef, til tross for å ha brukt mye penger på nye spillere i løpet av sommeren.

På lørdag spilte Milan 1-1 borte mot Torino og har nå gått tre kamper uten seier. For øyeblikket ligger Mihajlovics menn på en svak 13. plass på tabellen med ti poeng på åtte kamper.

Corriere dello Sport skrev i går at de to neste hjemmekampene vil avgjøre om serberen beholder jobben sin eller ikke.

Målet om å nå en topp-tre plassering ser stadig vanskeligere ut og Mihajlovic har et enormt press på seg før de to neste hjemmekampene.

Avisen skrev også at Milan-fansen begynner å miste tålmodigheten. På tribunen mot Torino hadde de 2000 tilreisende fra Milano med seg et banner som var siktet mot klubb, trener og spillere.

Tuttosport har også rapportert om en samtale mellom Mihajlovic, Alessio Cerci og den brasilianske midtstopperen Alex i etterkant av Torino-kampen.

Avisen skrev at Alex valgte å ta et frispark Cerci ønsket å ta. Dette likte Cerci dårlig og har blitt kritisert for å ikke godta beslutningen til midtstopperen om å ta frisparket. Ryktene skal ha det til at Mihajlovic måtte ta en alvorsprat med de to spillerne etter kampen.

Uro i spillergruppen vil neppe være noe som styrker Mihajlovics plass i sjefsstolen.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page