Bee Taechaubol vil ha majoriteten av aksjene og Maldini tilbake i Milan.


Kilde: Bangkok Post

Kilde: Bangkok Post


De siste månedene har det florert i rykter om mulige nye investorer i Milan. Fininvest har gang på gang benektet at de har planer om å selge seg ut av Milan. De har dog ikke lagt skjul på at det finnes interesserte parter som skal være villige til å kjøpe en mindre del av aksjene. Skal man tro Gazzetta dello Sport begynner det virkelig å se ut til at Milan snart vil skifte eier, tross de forutsette benektelsene fra Fininvest.

Gårsdagen serverte ferske rykter om en ny mulig investor i Milan, Mr. Pink. Fininvest var kjapt ute med å avfeie ryktene, og uttalte i tillegg at man ikke kunne tenke seg å selge majoriteten av aksjene i Milan. Dagens Tuttusport forteller om at et møte mellom Berlusconi og Poe Qui Ying Wang Shuo (Mr. Pink) faktisk fant sted forrige lørdag, og at papirer ble underskrevet. De rapporterer videre at det ikke lenger er snakk om en majoritetandel av aksjene, men en minoritet, det samme som Taechaubol skal være interessert i.

I følge morgenutgaven av Gazzetta dello Sport skal det være mer hold i ryktene om en pengeinnsprøytning fra Bee Taechaubol. De kan rapportere om at aksjemegleren fra Thailand nå går inn i avansert del av overtakelsen og at partene vil møtes i løpet av de neste dagene. I følge rapportene skal Paolo Maldini ha blitt tilbudt en betydelig rolle av Taechaubol i det «nye Milan». For den legendariske forsvarsbautaen og kapteinen vil det bety en retur til klubben der han vokste opp og utviklet seg til å bli en av tidenes beste og mestvinnende fotballspillere.

Gazzetta forteller videre at i møtet mellom Taechaubol og Berlusconi forrige torsdag, ble det ikke bare avtalt et oppkjøp av 30% av aksjene for €250 mil. Det skal angivelig ha blitt skrevet under på at Taechaubol har oppsjon på 51% av aksjene etter en tidsperiode, uten at Berlusconi har mulighet til å stoppe salget. I tillegg må Berlusconi ut med €25 mil. hvis han innen mai bestemmer seg for å trekke seg ut av avtalen som har blitt gjort.

Til tross for benektelsene fra Fininvest av salget av Milan, ser det ut til at det kan bli et skifte på eiersiden.

Hva tenker du om et eierskifte med en ikke-italiener som mulig eier? Vil du like å se Maldini tilbake i Milan?

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle