top of page

Barbara om salget av Milan: «Jeg beklager, men det får jeg ikke kommentere.»Barbara Berlusconi kaller Milans stadionplaner «et fantastisk prosjekt», men lar seg ikke lure på spørsmål om et potensielt salg av klubben.

President Silvios datter har snakket med pressen i forbindelse med et event der hun annonserte Milans nye sponsoravtale med Audi, men endte opp med å prate om den antatt nye stadion.

«Vi mener vi har presentert et fantastisk prosjekt» uttalte Berlusconi om planene som for øyeblikket blir evaluert av bystyret.

«Vi venter på respons fra Fondazione Fiera. Vi skal snart møte med Thohir (Inters president) for å diskutere San Siro foran neste års Champions League-finale.»

«Vi fokuserer på Portello-området (området der Casa Milan ligger) og vi har ikke evaluert noen andre områder, selv om det finnes flere alternativer. Vi har så mange mål, Casa Milan var ett, det har vi nådd, et annet veldig viktig mål er den nye stadion.»

Ryktene har den siste tiden florert hva gjelder et mulig salg av klubben. På spørsmål angående dette temaet virket Barbara forberedt på hva hun skulle svare.

«Jeg har skrevet under på en avtale, så dere får bare unnskylde meg for at jeg ikke kan svare på spørsmål knyttet til det.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page