top of page

Balotelli råder Donnarumma til å bli i Milano


Super-Mario nyter for tiden livet på den franske rivieraen, men følger fortsatt med på gamleklubben.

På søndag er det igjen duket for Derby della Madonnina, og selv om Balotelli har spilt for begge klubbene sier han selv at han alltid har vært rossoneri supporter. Han har også fått med seg at det er ungdommene som har tatt over overskriftene etter at han selv dro.

– Jeg håper på en spektakulær kamp, og hvis Milan vinner blir jeg enda mer fornøyd, sier 26-åringen. – Jeg hadde noen fine år i Inter og ønsker ikke å bite hånden som matet meg, men alle vet at Milan alltid har vært mitt hjerte nærmest. Jeg liker godt at det er flere unge spillere i laget nå, de spiller god fotball, har en god trener og ligger på tredjeplass, forteller han til Sky Sport Italia.

Han forteller også hvem han mener vil være avgjørende i søndagens kamp, samtidig som han kommer med et lite råd til lagets unge stjernekeeper.

– Jeg håper Gianluigi Donnarumma og Manuel Locatelli gjør det bra, det samme gjelder den som måtte ende opp med å starte på topp av Carlos Bacca og Gianluca Lapadula. Jeg vil også råde Donnarumma til å bli i Milan. Han har min agent (Mino Raiola), så jeg er sikker på at han vil få de beste råden, sier italieneren som i ung alder dro til Manchester City, en av klubben som skal være etter 17 år gamle Donnarumma’s signatur.

Berlusconi gjør seg klar til å selge klubben og Adriano Galliani er på vei ut dørene uten at vi helt vet hvor han ender – Balotelli hadde selvsagt noe å si om sine tidligere sjefer også.

– Milan mister Galliani, den største karakteren i klubbens historie. Når det kommer til fotball er Berlusconi fantastisk, men han er ingen gentleman. Han sa noen ting som verken var hyggelige eller hjelpfulle, men jeg pratet ikke om det siden jeg var Milan spiller på den tiden og ikke ville lage problemer, forteller Balo. Det var et mye kaldere forhold enn det jeg hadde med (tidligere Inter president) Massimo Moratti.

Forøvrig så har Super-Mario spilt åtte Milano derby – fem ganger for Milan og tre imot. Han har ingen scoringer.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page