top of page

Balotelli nekter å gi opp


Ting har ikke gått Mario Balotelli sin vei denne sesongen, men han nekter å gi opp håpet om en permanent overgang til Milan og en tur til Frankrike til sommeren som noe annet enn turist.

25-åringen har så langt hatt et lite suksessfullt låneopphold i klubben og spissen har mistet store deler av sesongen grunnet skade og sykdom. Milan har sikret seg en opsjon på kjøp, men det virker mindre og mindre sannsynlig at Balotelli får gjort overgangen fra Liverpool permanent. Den avtalte overgangssummen er på rundt €20 millioner, men Milan er ikke bundet av noen klausuler og trenger dermed ikke å hente spilleren om de selv ikke ønsker det.

I følge Gazzetta dello Sport har hans agent Mino Raiola nylig tatt turen til Milano for å forsøke å motivere spilleren, men han skal ha møtt en Mario som virket klar for å gjøre det som kreves av han.

«I de siste åtte seriekampene skal jeg gjøre det som er nødvendig for å overbevise Milan om å kjøpe meg og sørge for å komme meg med i landslagstroppen til Europamesterskapet,» skal Balotelli ha sagt.

Et møte mellom Mario Balotelli og Adriano Galliani skal også nylig ha funnet sted, og spilleren skal ha sagt det samme til Visepresidenten.

Balotelli skal være overbevist om at han er i stand til å motbevise skeptikerne, men Gazzetta mener å vite at det er svært usannsynlig at Antonio Conte finner plass til spissen i EM-troppen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page