top of page

«Balotelli kan bli værende i Milan»


Silvio Berlusconi snakket ut om Balotellis fremtid, klubbens mål for sesongen og hans egne drøm om et «italiensk Milan». 

Klubbens mektige President Silvio Berlusconi sier at det er en mulighet for at de velger å bruke penger på hente Balotelli på permanent basis til sommeren, men mener at det avhenger av spilleren selv.

«Det kan være vi kjøper han, men det er i bunn og grunn Marios avgjørelse.»

«Han har en eksepsjonell teknikk og er fullkommen rent fysisk, men det er viktig for Mario å vise modenhet både på og utenfor banen.»

«Jeg er ikke fornøyd med at oppholder seg for mye ute på kanten under kampene.»

«Hvis han er i stand til å gjøre disse tingene riktig vil vi gladelig få på plass den økonomiske biten for å beholde Mario her hos oss.»

Presidenten diskuterte lagets målsetninger for sesongen.

«Vi ønsker å vinne Coppa Italia fordi det ville gitt sesongen vår litt mer mening og det hadde sørget for å få oss tilbake til Europa. Det vesentlige er hvor mye spillerne selv tror på det.»

«Det andre målet vårt er å komme på tredjeplass i Serie A. På San Paolo så alle hvor mye spillerne ønsker det selv. Jeg tror troppen er god nok for topp tre.»

«Vi har hatt veldig mange skader denne sesongen, men nå har vi kvalitetsspillere som Menez, Boateng og Balotelli tilbake, tre mestere som Milan har klart seg uten i lang tid.»

Den tidligere italienske statsministeren snakket også om hans drøm om et «italiensk Milan», men er det mulig?

«Ambisiøse planer blir latterliggjort av andre, men det er da man gir alt og bruker all energien på å nå disse målene. Jeg har alltid nådd de målene jeg har satt meg.»

«Vi må først sikre de kommende årene, og det er derfor vi ønsker å få inn frisk kapital i klubben.»

«Vi har ambisjoner om å sette sammen et komplett italiensk lag i nær fremtid. Vi følger nøye med på de aldersbestemte lagene våre for å forsøke å finne spillere med en lovende fremtid.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page