top of page

«Balotelii sliter psykisk»


Sinisa Mihajlovic lot virkelig Mario Balotelli få høre det i forbindelse med oppkjøringen til dagens kamp mot Chievo Verona.

Mario Balotelli har hatt en vanskelig sesong i Milan. Da han i slutten av august  kom til klubben på lån fra Liverpool, hvor han floppet forrige sesong, var ikke den fysiske formen på topp. Han kom seg ganske raskt, men en skade satt en stopper for mer spilletid. Da han ble skadefri var det sykdom som holdt Mario tilbake, og etter jul har det ikke virket som han hverken har kroppen eller holdningene til å prestere på topp for serberens mannskap.

«Jeg tror den fysiske formen til Mario er god, men psykisk er han ikke helt der han bør være enda. Han må forbedre sin egen mentalitet, men det har alltid vært hans problem,» sa Mihajlovic på pressekonferansen.

«Han har trent regelmessig i to måneder nå, så fysisk bør han være der han skal nå. Jeg har prøvd å fortelle hva han og Menez skulle gjøre når de har spilt, og det klarte de å gjøre to av fem ganger. Det har vi ikke råd til.»

«Menez har fortsatt utfordringer med fysikken, mens Balotelli ikke makter å konsentrere seg. Han kunne gjort mye mer med ballen enn det som er faktum for øyeblikket.»

I sin comebacksesong har Mario Balotelli, tidligere kjent som SuperMario, spilt 3 kamper fra start i ligaen og kommet inn fra benken 10 ganger. Han har på disse kampene notert seg for 1 scoring og 3 gule kort. I tillegg har han 2 starter og 2 mål i Coppa Italia, begge mot Alessandria fra nivå 3.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page