top of page

Bacca, Sosa og Paletta på transferlista


Carlos Bacca’s karriere i Milan ser ut til å nærme seg slutten. Også José Sosa og Gabriel Paletta ser ut til å følge ham ut døra.

Colombianeren har lenge vært linket bort fra Milan, og Marseille har vært det heteste rykte så langt i sommer. Den franske klubben skal ha vært interessert i en leieavtale med opsjon på kjøp, men Milan skal kun være ute etter å selge og skal ha satt en prislapp på €25 millioner, noe som kan ha sørget for at interessen har kjølnet. Uansett melder nå flere, blant andre Milannews.it, at Bacca i hvert fall er på transferlista, og derfor ikke trener med laget. 30-åringen, som scoret 18 mål i sin første sesong for Milan og har vært toppscorer begge sine sesonger i klubben, slet litt mer under Montella og skal ikke inngå i trenerens fremtidsplaner – noe som blir enda mer tydelige nå som han er på transferlista. Milan har i sommer solgt spillere for €35 millioner, og Lapadula (€13 millioner) og De Sciglio (€12 millioner) er de to som har gitt mest avkastning så langt. Så gjenstår det bare å se om klubben greier å få inn den summen de ønsker for Bacca, eller om de må fire på kravene for å bli kvitt ham.

To andre som det også har vært mange spekulasjoner rundt, er José Sosa og Gabriel Paletta. Disse to trener heller ikke med laget og skal begge – ikke overraskende – være på transferlista sammen med Carlos Bacca. Den tidligere Liverpool-spilleren Gabriel Paletta har vært linket til både Valencia og Torino, hvor sistnevnte ser ut til å være det mest sannsynlige for øyeblikket. José Sosa har interesse både fra tyrkisk fotball – hvor han tidligere i sommer var aktuell for en overgang til Fenerbahçe verdt €6 millioner, men ikke kom til enighet med klubben – og det argentinske storlaget Boca Juniors. Argentineren har i utgangspunktet vært innstilt på å kjempe for plassen sin på laget, men nå spørs det om det nytter å kjempe så mye mer for fremtiden i klubben.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page