top of page

Bacca på vei bort?


André Silvas ankomst i Milano gjør Baccas framtid i klubben usikker.

Det har lenge gått rykter om at Carlos Bacca kan være på vei bort fra Milan. Ryktene blir ikke færre etter at Milan signerte André Silva. FootMercato la i går ut en lengre sak basert på sitater fra colombianerens agent, der han langt på vei hinter om at Bacca kan være på vei bort fra Milano.

Agenten understreker at Bacca har igjen tre år av kontrakta, og at de foreløpig er rolige. Samtidig påpeker han at sommeren er lang, at overgangsmarkedet akkurat har starta, og at ingen vet hva som vil skje i de kommende ukene.

Han hevder at flere store klubber har forhørt seg om spissens situasjon, og at det viktigste for en spiller et år før VM er å få spilletid. Ifølge agenten er Baccas hovedprioritering å få spille så mye som overhode mulig.

Agenten avslører at det har vært tilbud fra andre ligaer enn de europeiske, men at disse er uinteressante for Bacca. Det har versert rykter om at Bacca kan være interessant for PSG, og at han kan ha vært et av navnene som ble diskutert da Milan møtte PSG tidligere i uka. Rykter i Frankrike sier at også Marseille er interessert, og at de allerede vært i kontakt med Baccas agent. Ryktene om en overgang til Ligue 1 har skutt fart etter at agenten sa følgende:

«These days Ligue 1 is one of the best European Leagues, and Carlos wants to continue in Europe at a good level.» (Football Italia)

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page