top of page

Bacca på blokka til toppklubber


Carlos Bacca, matchvinneren fra i går og Milans suverene toppscorer denne sesongen er i følge agenten ønsket av «halve Europa.

Colombianeren har vært en særdeles viktig mann for Milan denne sesongen og er lagets toppscorer med 17 scoringer, 15 seriemål og 2 nettkjenninger i Coppa Italia. Til tross for hans sportslige bidrag florerer det rykter om at han kan forlate Milan til sommeren for å å få inn frisk kapital i en klubb som stadig taper mer penger.

«Milan signerte ham for å score mål og det er akkurat det han gjør,» fortalte agenten Sergio Barila til Estadio Deportivo. «Carlos er rolig, nå ønsker han å vinne Coppa Italia og kvalifisere seg for Europa League.»

«Jeg snakker mye med klubben og de sier at de er fornøyde med ham. Carlos har mange år igjen av sin kontrakt med Milan. Jeg vet ikke hva som skjer til sommeren, men både spilleren og klubbens ide var å gjenreise Milan til å bli en storhet i Europa. Det var iallefall det han ble signert for å være med på.»

«Vi får se om spilleren eller klubben endrer sine meninger rundt det. Mange spurte om Carlos i januar, det var også klubber fra Kina.»

«Carlos sa at han ønsket å bli værende i Milan. Flere av de samme klubbene har nylig kontaktet meg for å høre hva som skjer til sommeren. Det er helt normalt at toppklubber ønsker en strålende spiller som Carlos.»

Agenten svarte også på spørsmål om samarbeidet med Mario Balotelli.

«Carlos har ingen problemer med Mario Balotelli. Jeg vet ikke hvor det tullet kommer fra.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page