top of page

Bacca: «Jeg håper de blir enige»


Carlos Bacca ønsker å bli værende hos den spanske ubåten.

31-åringen har denne sesongen vært på lån hos Villareal og levert relativt gode prestasjoner. På 43 kamper er det blitt 18 scoringer og 7 målgivende pasninger for laget som før den siste serierunden er nummer 6 i La Liga.

Villareal betalte € 2.5 millioner for å låne Bacca, og klubbene har avtalt en opsjon på kjøp for ytterligere € 15.5 milloner. Det kan gå mot en løsning med en noe lavere sum skal vi tro spilleren selv.

«Jeg er rolig fordi jeg er fornøyd her og har alt mitt fokus mot sesongens siste kamp og det kommende verdensmesterskapet,» fortalte Bacca til AS.

«Villareal snakker med Milan og min agent for å løse dette, og jeg håper det vil være klarhet i min fremtid i løpet av kort tid

Det var knyttet store forventninger til Carlos Bacca da han ble hentet fra Sevilla for € 30 millioner sommeren 2015. Etter en brukbar debutsesong med 20 scoringer på 43 kamper (41 fra start), ble det tyngre i sesong nummer to. Han fikk tøffere konkurranse av nyinnkjøpte Gianluca Lapadula, og colombianeren spilte 34 kamper (28 fra start) og scoret kun 14 ganger. Nå kan det se ut til at han blir stående med 77 offisielle kamper, 34 scoringer og 9 målgivende pasninger for Milan.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page