top of page

Aubameyang: Tilfredsstillende å returnere til klubben


Pierre-Emerick Aubameyang er blitt en av Europas giftigste angripere til tross for at han aldri fikk tillit i Milan.

Den franskfødte gaboneseren kom til Milan i januar 2007, kun 17 år gammel. Han spilte for juniorlaget i halvannen sesong før klubben leide ham ut i fire sesonger på rad. I tur og orden spilte han for Dijon (08/09), Lille (09/10), Monaco (10/11) og Saint-Etienne (11/12). Sistnevnte klubb ble enig med Milan om en permanent overgang verdt € 1.8 millioner etter halvspilt sesong, og hurtigtoget forlot dermed Milan uten å ha spilt en eneste offisiell kamp for klubben.

I 2013 forlot han Ligue 1 til fordel for Tyskland og Borussia Dortmund, som la € 13 millioner på bordet. I dag er 27 år gamle Aubameyang en av Europas giftigste angripere og har scoret godt over 0.5 mål per kamp de siste drøye fem sesongene i Frankrike og Tyskland., og er stadig linket til klubber som Real Madrid, Manchester City og Chelsea.

Til tross for at Milan aldri gav landslagsspilleren fra Gabon en sjanse på A-laget utelukker han ikke en retur i fremtiden.

«Å forlate klubben på lån hver eneste sommer var hardt. Jeg vil tro at de angrer litt på sine avgjørelser i dag.»

«Vi har for øvrig en god tone oss i mellom. Jeg møtte Adriano Galliani i forbindelse med Champions League-finalen på San Siro i vår. Han fortalte meg at jeg alltid vil være velkommen i klubben, og jeg svarte at det ville vært veldig tilfredsstillende for meg å returnere til Milan en dag.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page