top of page

«Aubameyang ønsket seg til Milano»


Massimiliano Mirabelli avslører at spissen ønsket seg en retur til klubben. 

Det fortalte sportsdirektøren i et direktesendt intervju etter at overgangsvinduet stengte i går kveld. Milan jaktet en angriper i verdensklasse gjennom hele sommeren, men landet som kjent på Nikola Kalinic.

«Aubameyang er en strålende spiller. Han ønsket å komme til Milan, men noen ekteskap går aldri i orden av en eller annen grunn,» sa Mirabelli.

«Dortmund ønsket ikke å selge spilleren, og derfor endte det slik denne gangen. Det forandrer dog ikke det faktum at han er en angriper av beste kaliber.»

Sportsdirektøren svarte også på andre spørsmål.

«Jeg leser at noen mener at vi mangler en ving og en sentral midtbanespiller og vi håper virkelig at det er de eneste feilene vi har gjort i sommer! Vi syns vi har fått i stand gode handler, fordi det er ikke enkelt å kjøpe 11 spillere.»

«Laget må sette seg og vi kunne ikke hentet inn stort flere nye ansikter. På den andre siden er det ikke lenge igjen til januar, og vi er klare…»

Mirabelli snakket om målsetningene til klubben og kommende overgangsvinduer.

«Vi ønsker å starte en ny æra og derfor er det viktig å holde alderen i troppen relativt lav. Vi har kortsikte målsetninger også, men det sier seg selv at vi ikke kommer til å gjenta dette en gang til.»

«Vi ble tidlig klar over hva vi trengte å få inn, og jeg tror helt ærlig at noen undervurderte hva vi kunne få til.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page