top of page

Antonelli: «Vi må gjøre vår plikt»


Venstreback Luca Antonelli snakker om de kommende kampene og slår fast at laget er «forpliktet til å levere varene».  Les mer her.

Det gjenstår fire seriekamper før juleferien i Serie A, og Milan ligger for øyeblikket ti poeng bak erkerival Inter som troner øverst på tabellen.

«Vi er nødt til å gjøre det bra, det er var plikt siden vi er Milan», sier Antonelli til Milan Channel.

«Vi møter lag som er innenfor rekkevidde. Vi må heller ikke glemme kampen mot Crotone i Coppa Italia som også er veldig viktig for oss.»

Antonelli snakket om viktigheten av å være en samlet enhet.

«Et lag presterer aller best når det er en samlet gruppe som jobber mot de samme målene. Så enkelt er det. Vi har en rekke strålende spillere, og om vi klarer å prestere sammen som en gruppe vil vi kunne havne høyt oppe på tabellen.»

Milan møter Sampdoria hjemme på San Siro til lørdag, og backen forventer en tøff kamp mot trenerens tidligere arbeidsgiver.

«Vi forventer oss en vanskelig kamp. Alle lag som kommer på besøk til San Siro ønsker å gjøre det bra. At de nettopp har fått en ny manager vil heller ikke gjøre det lettere for oss, ettersom alle vil prøve å spille seg til en plass på hans lag.»

«Sjefen vil bestemme formasjonen. Vi forbereder oss som best vi kan siden det er en viktig kamp i forhold til vår posisjon på tabellen.»

Antonelli kom tilbake til sitt kjære Milan i Januar, og signerte den gang en kontrakt frem til 2018.

«Den første dagen på Casa Milan var veldig følelsesladd for meg personlig, og jeg kommer aldri til å glemme det.»

«Jeg håper å forlenge kontrakten min så raskt som mulig fordi jeg vil avslutte karrieren min i Milan. Det er drømmen min. Alle som kjenner meg vet at min største drøm var å bære den rødsorte drakten.»

Så langt har 28-åringen spilt ni kamper i Serie A og notert seg for en scoring.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page