top of page

Antonelli ønsket i FirenzeFiorentina vil gjøre et fremstøt på venstrebacken i løpet av januar.

Det melder flere italienske medier i kveld. Mediaset går så langt som å si at 30-åringen er nær en gratis overgang til laget som er nummer 8 i Serie A.

Antonio Vitello, som blant annet står bak nettstedet MilanNews.it, skriver at Viola er interessert i Antonelli, men kun på lån eller en gratis overgang. Spilleren selv ønsker å bli værende i Milan ut sesongen, og klubben er ikke interessert i å slippe spilleren med mindre man blir sittende igjen med en god slump penger.

Luca Antonelli gikk gradene i klubben, men da han forsvant til Parma i 2008 stod han kun med en offisiell kamp for klubben. Venstrebacken returnerte for 3 år siden og har spilt ytterligere 65 kamper for Rossoneri, men denne sesongen har han vært et klart andrevalg bak nykommeren Ricardo Rodriguez.

I tillegg til at han ikke lengre er en viktig spiller i førsteelleveren, har Antonelli vært særdeles skadeutsatt og siden han vendte tilbake til Milan har italieneren gått glipp av 42 kamper grunnet ulike skader. Denne sesongen har Antonelli kun spilt 453 minutter fordelt på 10 kamper i Serie A, Europa League og Coppa Italia. Hans kontrakt med Milan går ut etter neste sesong.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page