top of page

Andrea Poli nærmer seg BolognaAndrea Poli skal ikke være ønsket med videre hos Milan og skal være nært en overgang til Bologna.

27 år gamle Poli har aldri gått det gjennombruddet mange hadde trodd han skulle få i Milan, og etter to sesonger med begrenset spilletid ser det nå ut til å være klart for et klubbskifte. Denne sesongen tok Poli del i 13 kamper, de fleste av dem innhopp, og etter å ha vært fast på laget de to første sesongene i Milan har det gått tungt for midtbanespilleren, som lenge var ansett som en av Italias mest lovende spillere. Med 35 u-landskamper var han et hett navn allerede da han slo igjennom i Sampdoria som 18-åring, og innen han var tidlig i 20-årene var han en svært ettertraktet spiller. Etter et år på lån i Inter endte Poli i stedet opp i Milan, men her kom aldri gjennombruddet man ventet på.

Nå skal han være uønsket på Milanello og Bologna er den klubben som har vist størst interesse. De skal ha kommet til enighet med Poli om en 4-årskontrakt og nå gjenstår det bare at klubbene kommer til enighet før Poli bytter ut den rødsorte drakten med den rødlilla som bæres av Bologna. Vi kommer tilbake med mer dersom avtalen fullendes.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page