top of page

Andre Silva skal på medisinsk test i morgen!


Den siste tiden har Andre Silva dukket opp som et av navnene på listen over spisser Milan skal ønske, og nå rapporteres det at han skal på medisinsk test allerede i morgen!

Den 21 år gamle portugiseren skal koste et sted mellom 30 og 40 millioner euro, og signerer på en 5-årskontrakt i løpet av få dager dersom alt går etter planen. Han vil da ankomme fra Porto, hvor han har gått veien gjennom akademiet og spilt seg til fast plass på laget det siste halvannet året. Denne sesongen scoret han 21 mål på 44 kamper for det portugisiske storlaget, som skal være tvunget til å selge grunnet sin økonomiske situasjon. På landslaget står Andre Silva med syv mål på sine åtte første kamper, og han omtales som det største spisstalentet Portugal har sett. Han har så langt vist seg som løsningen på det som i en årrekke har vært et spissproblem på det portugisiske landslaget, og spissen kan også vise til strålende statistikker på U-landslag, hvor han har scoret på bestilling siden han ble omskolert til spiss i 2012.

Den 185 centimeter høye spissen er en relativt komplett spisstype, med gode tekniske ferdigheter og en fysikk som gjør ham kapabel til å matche forsvarsspillere i duellspillet. 21-åringen involverer seg godt i oppspillsfasen og har vist seg som en svært god alenespiss i den portugisiske serien, så gjenstår det å se om han vil levere på samme nivå i Serie A om avtalen fullføres. Det er forøvrig den anerkjente Sky-reporteren Gianluca DiMarzio som melder om at unggutten skal på medisinsk test i morgen, så får vi se om rapportene stemmer. Mye tyder iallfall på at Andre Silva nærmer seg Milan, da han skal være observert i Milano. Han skal være akkompagnert av sin agent, Jorge Mendes, som nylig ble avbildet med Mirabelli og Fassone på Champions League-finalen, og skal ha vært i møter med klubben i etterkant. Der skal blant annet Andre Silvas navn ha kommet opp, og nå virker alt å være klart for en overgang.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page