top of page

Alex: ”Milan går for Champions League”


Milan-forsvarer Alex snakket med pressen på torsdag og sa at ”vi er et sterkt lag”, og går for å få Champions League-kvalifisering denne sesongen.

Milan har tatt ni poeng på de første fem kampene i ligaen, og fikk sesongens første borteseier i kampen mot Udinese på tirsdag.

”Vi spilte en god første omgang, og litt dårligere i den andre”, fortalte brasilianeren til Milan Channel når han ble spurt om å analysere 3-2 seieren.

”Vi hadde en prat med treneren hvor vi analyserte årsakene til det som skjedde i den andre omgangen, for å forsikre oss om at det ikke vil skje igjen.”

”Det var ingen enkel kamp, og vi tapte på Friuli forrige sesong. Vi må fortsette å utvikle oss. Vi har et godt lag, og neste sesong er vi nødt til å spille Champions League igjen.”

Milans forsvar har vært under sterk kritikk så langt denne sesongen, og har fortsatt til gode å holde nullen. Alex er optimist, og ser flere positive tegn til forbedring.

”Det er mye konkurranse mellom midtstopperne, men de som ikke spiller kommuniserer alltid godt med de som får spille. Vi er et lag og må hjelpe hverandre. Vi både taper og vinner sammen.”

”Calabria gjør det bra, for det er aldri enkelt å spille for en klubb som Milan. Det samme gjør både De Sciglio, Ely og Romagnoli. Alle leverer gode prestasjoner.”

Milan spiller sin andre bortekamp på rad denne helgen, når de skal besøke Genoa, og den tidligere Chelsea-stopperen ser for seg å hente tre poeng borte for andre gang på seks dager.

”Genoa-fansen er flinke til å støtte laget sitt og til å skape en god atmosfære på kampene sine, og det er aldri enkelt å spille på Marassi”, advarer Alex.

”Men vi er fullstendig klar over at vi må fortsette å vinne kamper og vokse videre. Vi må gå inn til kampen med en innstilling om å overbevise fansen vår og vinne, slik vi gjorde i Udine.”

Kilde: http://www.football-italia.net/73430/alex-‘milan-champions-league’

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page