top of page

Agent: «Ibra til Milan? Vi får se…»


Mino Raiola sier at en eventuel Retur til Milan for Zlatan er «vanskelig«, men at «håpet er det siste som dør.» Les mer her!

Svensken har stort sett vært linket tilbake til klubben siden han forsvant, men har enn så lenge blitt værende i Paris. Kontrakten med PSG går imidlertid ut i 2016, og det spekuleres i at svensken omsider skal vende snuten tilbake til Milanello.

Raiola snakket om overgangsryktene som verserte i sommer.

«I sommer ble det vanskelig med en retur til Milan», sier Mino Raiola til Premium Sport.

«Først og fremst på grunn av avtalen med PSG. Zlatan ønsket å respektere klubbens ønske om å beholde han. Nå som kontrakten går ut kan alt skje.»

Alle spillere som er under vingene til agenten vet at italieneren er en mester på å få i stand lukrative avtaler, og bli ikke overrasket om dette er et ledd i en større plan for Raiola og Zlatan.

«En retur til Italia blir vanskelig å få til på grunn av situasjonen til italiensk fotball. Om vi er realistiske er det ikke mange klubber som har råd til en toppspiller som Zlatan.»

«En ting er om klubben ønsker seg spilleren, men spørsmålet er hva spilleren ønsker seg. Kanskje Zlatan en gang i fremtiden vil spille uten lønn. Det er helt og holdent hans avgjørelse.»

Ryktene om et opphold i USA har lenge vært kjent, og Raiola ønsket ikke å legge en demper på det heller.

«MLS er ikke det eneste alternativet for Ibrahimovic, men det er helt klart at en spiller som Zlatan spiller der han selv ønsker. Han bestemmer sin egen fremtid.»

«Kan Milanistas fortsette å håpe på Zlatan? Håpet er alltid det siste som dør…»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page