top of page

Adriano på vei til Kina?


Milans brasilianske angrepsspiller Luiz Adriano, som kom til klubben så sent som i fjor sommer, kan allerede være på vei bort fra klubben. 

Spillerens agent bekrefter overfor Milan Channel at Adriano er i forhandlinger med en kinesisk klubb, men ønsker ikke å si noe om hvilken spesifikk klubb det er snakk om. Det ryktes at det enten er Jiangsu Suning eller Gouan Beijing som er den aktuelle klubben.

Brasilianeren er ikke med i morgendagens tropp til kampen mot Carpi i Coppa Italia, og årsaken skal i følge Milan Channel være grunnet forhandlinger med en annen klubb.

Sky Sport Italia er et av flere medier som melder at en overgang til en kinesisk klubb verdt € 13 millioner er nært forestående, noe som vil bety at Milan har tjent € 5 millioner i ren overgangsprofitt. Luiz Adriano kom til Milan fra ukrainske Shaktar Donetsk for rundt € 8 millioner i fjor sommer.

«Vil Luiz Adriano dra til Kina? Han kan gjøre det,» fortalte hans agent Gilmar Veloz overfor Calciomercato.it tidligere i kveld.

«I morgen vil jeg dra til Italia for å prate med Milan om saken. Jeg kan ikke si hvilken klubb det er snakk om. Det spekuleres i om det kan være Alberto Zaccheroni´s Beijing Guoan, men det vet ikke jeg.»

SportsItalia melder at klubben det er snakk om skal være Jiangsu Suning FC mens Sky Sport Italia peker på en tredje klubb som ønsker brasilianerens tjenester, nemlig nyopprykkede Hebei China Fortune.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page