top of page

Adriano på vei bort


Luiz Adriano nærmer seg en overgang bort fra Milan.

Den brasilianske spissen skal i følge Corriere della Sera og flere sportsaviser være så godt som klar for russiske Spartak Moskva og de melder at det kun er den medisinske sjekken som gjenstår før han kan presenteres for sin nye klubb.

Det skal være snakk om en overgangssum på € 1 million, langt unna de € 6 millionene som klubben tidligere har verdsatt spilleren til.

29-åringen har en kontrakt verdt € 3 millioner per år frem til 2020, og for en spiller som har bortimot null tillit hos manageren syns nok Adriano Galliani at dette er i meste laget.

Luiz Adriano kom til Milan fra ukrainske Shaktar Donetsk for € 8 millioner sommeren 2015, og startet syv av de åtte første seriekampene. Deretter ble det færre sjanser og han endte sitt første år i Milan med 12 starter og 14 innhopp i Serie A. På de kampene noterte han seg for fire scoringer og tre målgivende pasninger.

Denne sesongen har Adriano fått minimalt med tillit av Vincenzo Montella og står med kun 120 minutter fordelt på sju kamper i Serie A (en fra start).

Det ser også ut til å bli fasiten for spissen med fire landskamper for Brasil.

NB! Overgangen er enda ikke offisielt bekreftet og for de som husker et år tilbake kan handelen fortsatt gå i vasken.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page