Adriano Galliani har planene klare for neste sesong.GALLIFRECC3_big-2

Etter en så langt begredelig sesong hvor Champions League-spill var målet, har toppene i Milan allerede begynt å rette fokuset mot neste sesong. En del av planene skal være å redusere antall spillere i troppen, men det er mange usikre momenter, inkludert Destro.

Sesongen 2014/15 ser ut til å kunne ende verre enn fjorårets flaue 8. plass i Serie A. Foran årets sesong var målene satt og klare. Vi måtte være realister, Juventus og Roma kom til å bli for sterke, men vi skulle kjempe om den tredje og siste Champions League-plassen. Per dags dato er det vanskelig å se for seg Milan i noen som helst europeisk turnering neste sesong.

Sommeren 2014 skulle være «År null» der Milan takket 18 mann for innsatsen og signerte 12 nye. Faktum er at Milan-fansen er møkk lei «År null», som har pågått i tre år nå. Skal vi tro Gazzetta dello Sport har en revolusjon aldri vært nærmere, denne sommeren kommer det til å skje ting i den rød-svarte delen av Milano.

Det første som må tas stilling til er hvem som skal lede «det nye» Milan neste sesong. Det er trolig veldig usannsynlig at Pippo sitter på trenerbenken mye lenger enn til juni. Han har ikke klart å levere resultater, laget ser ikke ut som et lag, og ryktene verserer om at Silvio Berlusconi også skal ha fått nok. Milan har hittil blitt linket med Montella, Spalletti, Conte, Sabella og Klopp. Inzaghi skal trolig måtte klare en Europa League-plass for å kunne fortsette i drømmejobben, men da må han snu en negativ trend.

Spillerstallen trenger også en liten overhaling og Milan har 7 spillere som er på utgående kontrakt; Abbiati, Abate, Bonera, De Jong, Essien, Mexes, Pazzini. Det er forventet at Abate signerer en forlengelse, og i følge Gazzetta er også Abbiati og Bonera nære å forlenge oppholdet på Milanello.

Milan og De Jong har enda ikke kommet til enighet, og det kan se ut til at midtbaneterriern er på vei ut dørene som free-transfer. Det er forventet at også Essien, Mexes og Pazzini må se seg om etter nye arbeidsgivere fra sommeren av.

Når det kommer til spillerne som er på lån vil Van Ginkel etter alt å dømme returnere til Chelsea, med mindre Milan legger inn et bud. Armero har ikke imponert nevneverdig på backen og forsvinner mest sannsyning ut dørene. I tillegg er det stor usikkerhet ved både Bocchetti og Destro. Destro med sin utkjøpsklausul på €16m må trolig ende på tosifret antall scoringer for å bli kjøpt ut.

Gazzetta melder videre at det er stor usikkerhet ved flere av dagens spillere; Agazzi, Albertazzi, Muntari og Zaccarodo er alle spillere Galliani skal prøve å få en liten slant med penger for. Med varierende prestasjoner er Alex, Rami, Suso og Zapata usikre kort foran kommende sesong. Det finnes også de med en betydelig verdi i dagens stall. De Sciglio, El Shaarawy og Mastour  er spillere som kan bety mye penger i kassa for et økonomisk begrenset Milan.

Spillere som returnerer fra lån etter pågående sesong er; Birsa, Gabriel, Matri, Niang, Nocerino, Robinho, Saponara og Vergara. Av nevnte spillere er det kun Saponara og Niang som er mulige «nye signeringer» i sommer. Vergara og Gabriel vil etter alle solemerker bli lånt ut igjen. Birsa, Matri, Nocerino og Robinho vil man forsøke å bli kvitt en gang for alle.

Hvilken trener vil du like å se på Milans benk neste sesong? Montella, Conte eller kanskje Jürgen Klopp? Hvilke klare grep må Milan gjøre for å henge med i toppen neste sesong?

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle