top of page

Abbiati: Brocchi bør bli


Tidligere Milan-målvakt Christian Abbiati mener at klubben bør beholde Cristian Brocchi som manager.

Hvem som leder Milan neste sesong er fortsatt uklart, men Christian Abbiati er klar i sin tale på hvem han mener bør få jobben som manager på permanent basis.

«Jeg har snakket med Cristian, men han forholder seg rolig og venter på at klubben skal fatte sin avgjørelse,» fortalte Abbiati til Milan Channel.

«Jeg håper av hele mitt hjerte at han får fortsette, for jeg ser på Brocchi som en meget god trener. Han er ung og møter alltid godt forberedt.»

«Vi satt virkelig pris på hans ideer, noe som var synlig i finalen mot Juventus i Coppa Italia, selv om det ikke gikk vår vei.»

38-åringen la hanskene på hyllen etter sesongen som nettopp er avsluttet og forsøker å tenke minst mulig på sporten som han har viet sitt liv til.

«Jeg jobber en del med motorsykkel-forretningen min og forsøker å bruke minst mulig tid på fotball, men det er ikke lett. Det er spesielt vanskelig med tanke på den tiden vi nå går inn i.»

Klubbpresident Silvio Berlusconi er i samtaler med kinesiske investorer, og Abbiati innrømmet at klubben trenger noe nytt.

«Jeg kan ikke se for meg et Milan uten Berlusconi, men klubben trenger investeringer for å fornye seg, så om de kommer inn med frisk kapital ønsker jeg nye investorer hjertelig velkomne.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page