top of page

11 mann på landslagsoppdrag


Flere spillere har forlatt Milanello for å representere sine nasjoner.

Etter seieren mot Chievo på søndag er det nå nesten to uker til neste kamp for Milan, og den kommende tiden vil mange spillerne bruke sammen med sine respektive landslag. For Milans del var 12 spillere i utgangspunktet kalt opp, men Alessio Romagnoli måtte melde forfall til Roberto Mancini grunnet skade. I tillegg har også Patrick Cutrone trukket seg da han ikke er helt klar etter skaden som har holdt ham på sidelinjen gjennom deler av september.

Det betyr at det nå kun er to spillere fra klubben, Gianluigi Donnarumma og Giacomo Bonaventura, som er igjen i troppen til Roberto Mancini. Han skal lede Italia mot Ukraina hjemme (treningskamp) og Polen borte (Nations League) 10. og 14. oktober.

Sveits skal spille to kamper i Nations League, Ricardo Rodriguez & Co. har en tøff oppgave mot gruppefavoritt Belgia på bortebane 12. oktober før de tre dager senere skal møte Island på bortebane i Reykjavik.

Suso er i fyr og flamme om dagen og er blitt tatt ut i den spanske troppen som skal møte Wales borte (treningskamp) og England hjemme (Nations League) 11. og 15. oktober.

Tyrkia, med Hakan Calhanoglu på laget, skal først møte Bosnia borte til treningskamp 11. oktober før det er alvor med Nations League borte mot Russland 14. oktober.

Diego Laxalt har stort sett vært reserve i høst, men er fortsatt udiskutabel i den uruguayanske troppen. De skal spille treningskamper mot Sør-Korea og Japan på bortebane 12. og 16. oktober.

Det er mer alvor for Franck Kessie og Elfenbenskysten som skal spille to kvalifiseringskamper mot den sentralafrikanske republikk 12. og 16. oktober.

Alen Halilovic har fått sin debut for Milan, og som sist er han med i den kroatiske U21-troppen som skal spille kvalifiseringskamper mot Hellas (H) og San Marino (B) 12. og 15. oktober.

Davide Calabria er tatt ut i den italienske U21-troppen som skal spille treningskamper mot Belgia og Tunisia, begge på hjemmebane i Udine og Vicenza.

Milans lovende tredjekeeper Alessandro Plizzari er langt unna spilletid på A-laget, men får forhåpentligvis etterlenget spilletid for Italia sitt U20-lag som skal møte England (B) 11. oktober og Portugal (H) fire dager senere i en åttenasjoners-turnering.

18 år gamle Raoul Bellanova er tatt ut i den italienske U19-troppen som skal spille kvalifiseringskamper mot Estland og Finland på hjemmebane 10 . og 13. oktober. Høyrebacken blir sett på som en meget lovende spiller, men har tilgode å debutere for A-laget.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page