top of page

Ønsker ikke comeback for Deulofeu


Gerard Deulofeu får ikke ønsket sitt om en retur til Rossoneri oppfylt.

I fjor vår var spanske Gerard Deulofeu på et vellykket låneopphold i Milan, og etter en nedtur i Premier League ble driblefanten igjen en ettertraktet spiller. Det førte til at barndomsklubben Barcelona benyttet seg av tilbakekjøpsklausulen de sikret seg da de solgte 23-åringen tilbake i 2015.

Dessverre for Deulofeu har ikke comebacket i Barcelona blitt det han hadde håpet på og gang på gang har andre spillere blitt foretrukket i angrepsrekka, og vingen har kun startet 5 kamper i La Liga for den suverene serielederen.

Det har ført til spekulasjoner rundt hans fremtid og det ser ut til å bli et nytt utlån til Milan for spanjolen.  I følge den anerkjente sportsjournalisten Gianluca Di Marzio var Milan førstevalget til spilleren selv, men på Milanello møtte agenten en stengt dør. Til tross for at han var en suksess i fjor var og det faktum at Milan er tynt besatt på kantene, skal  Mirabelli og Fassone ha takket nei til å innlede samtaler med Barcelona.

Istedet ser det ut til at det neste stoppestedet for Gerard Deulofeu blir Napoli, hvis klubbens sportsdirektør Cristiano Giuntoli i følge Sky møtte spillerens agent Gines Carvajal tidligere i uken. I følge den spanske radiokanalen Catrádio Sports er 23-åringen enig med Napolitanerne om en 2.5 års kontrakt verdt € 2 millioner per sesong.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page