top of page

Çalhanoglü: » Montella har rett»


Nyervervelsen er enig med sin pressede sjef og gleder seg til kveldens oppgjør mot Giallorossi.

Hakan Çalhanoglü, som ble hentet fra Leverkusen for € 22 millioner i sommer, ser frem til kveldens storoppgjør på ærverdige San Siro.

«Jeg har allerede møtt Roma i Champions League og de er et lag fullspekket av kvalitet,» fortalte den tidligere Leverkusen-profilen. De møttes i gruppespillet i 15/16 og playmakeren spilte 2 ganger 90 minutter. Kampene endte for øvrig 4-4 i Tyskland og 3-2 i Italia. Hakan Çalhanoglü noterte seg for en målgivende pasning i målfesten på sin gamle hjemmebane.

«Det blir en vidunderlig kamp og vi vil forsøke å være på høyde med dem. Edin Dzeko er en strålende angriper som er veldig intelligent, men jeg har full tiltro til våre forsvarsspillere. Vi vet at det blir vanskelig, men vi vil gjøre vårt beste.»

«Alle de store klubbene ønsker å spille i Europa og det er ikke bare Milan og Roma det handler om, men også Juventus, Napoli, Inter og Lazio.»

Milan har tapt to av seks seriekamper så langt, og slo så vidt Rijeka i midtuken.

«Det var viktig for oss å vinne i Europa League for å komme til denne kampen med et positivt resultat, i tillegg befestet vi vår posisjon som det beste laget i gruppen.»

«Oppgjøret mot Roma er helt fundamentalt for vår sesong. Hver eneste seier er en moralsk boost. Vi har spilt godt så langt, bortsatt fra i kampene mot Sampdoria og Lazio. De kampene må vi glemme og fokusere 100% på Roma.»

Fremtiden til Vincenzo Montella har vært et hett tema den siste uken.

«Jeg er enig i managerens valg og filosofi. Som lag blir vi stadig bedre kjent og tar ett steg av gangen, det er alt for tidlig å dømme oss nå.»

«Montella snakker til laget og motiverer oss hele tiden. Vi vet at vi må kjempe hardt og bli mer som et lag for hver dag som går.»

Det har blitt spekulert i om tyrkeren har vansker med å lære seg det italienske språket.

«Når det kommer til språkbarrieren for jeg mye hjelp av Montolivo (har tysk mor, red. adm.) og Ricardo Rodriguez, men snart er jeg i stand til å forstå alt uten ytterligere assistanse.»

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page