top of page

Åtte spillere har kontrakt som går ut i 2016


Milan gjorde en solid jobb med å kvitte seg med overflødige spillere sommeren 2015, og slik situasjonen er nå vil hele åtte spillere, derav tre midtstoppere forsvinne ut dørene på San Siro 1. juni 2016.

To spillere er på lån i klubben og vil returnere til sine respektive klubber hvis ikke annet bli bestemt før kommende sommer. Spillerne det gjelder er Mario Balotelli og Alessio Cerci, som begge må imponere for å overbevise ledelsen om en videre plass i stallen.

Når det kommer til de seks gjenstående spillerne på utgående kontrakt, noterer man seg en ting som potensielt kan bli et problem, tre av de seks er midtstoppere. Mexes, Alex og Zapata står alle en usikker fremtid i vente. Alle tre har fått prøve seg som partnere til stortalentet Romagnoli i ryggraden av 4-4-3 formasjonen, men det gjenstår å se om de gjør seg fortjent til fornyet kontrakt.

Videre er tredjekeeper Christian Abbiati (38 år) ventet og enten fornye kontrakten for ett år, eller legge fotballskoene på hyllen etter en merittert karriere. Riccardo Montolivo har fått tillit i regista-rollen denne sesongen og som kaptein på denne Milan-skuta er det høyst sannsynlig at han blir belønnet med ny kontrakt. Antonio Nocerino derimot returnerte fra lån i sommer og har kun spilt 65 minutter hittil, og det ryktes at han forlater klubben allerede i januar.

Kilde: Transfermarkt.com

1 visninger0 kommentarer

Kommentare


bottom of page